Verdien geld als partner

Beste adultwebmaster,

Welkom bij mijn exclusief affiliateprogramma Hot Marijke Movies.

Ik bied u de mogelijkheid om veel geld te verdienen door het promoten van mijn website hotmarijkemovies.be met de geilste films van de bekende HOT MARIJKE.

Op mijn site staan unieke films die op 3 manieren kunnen bekeken worden:

  1. Download van de volledige films op de HD van de klant.
  2. Streaming van de previews en films = direct online bekijken.
  3. Bestelling van de films op DVD, Blu-Ray of Blu-Ray 3 D via mijn Webshop.

Zeer regelmatig komen er gloednieuwe Hot Marijke films bij.

Het systeem is eenvoudig: u registreert zich en krijgt een unieke code. In de webmasterarea vind u de nodige promotietools die u op uw site(s) plaatst: in deze linken en banners is uw code opgenomen. Hoe meer publiciteit u maakt, ook via de sociale media, des te meer klanten u bereikt en hoe meer inkomsten u zult hebben.

Iedere klant die via uw promotools op Hot Marijke Movies een betaling verricht voor download, streaming of bestelling van mijn films, brengt u 50 % op van de netto winst! U kunt uw statistieken online volgen en uw winsten worden maandelijks stipt uitbetaald. In de membersarea vind u tevens info voor directe support per mail of indien nodig telefonisch.

Aarzel geen moment: u loopt geen enkel risico, u kan enkel maar geld verdienen door Hot Marijke Movies te promoten. Noteer dat deze films NERGENS anders op internet te bekijken zijn: ook door deze absolute exclusiviteit is uw succes verzekerd.

Wees bij de eersten en begin vandaag als affiliate:
Klik hier om te registeren